Valitse
suosikkiastiastosi ja voita 500 € joululahjarahaa!

Valitse suosikkisi

Valkoinen Tonttumetsa
Joulutunnelma
Tonttumetsa
Tonttujen Joulu

Valitse
suosikkiastiastosi ja voita 500 € joululahjarahaa!

Valitse suosikkisi ja täytä alla oleva lomake osallistuaksesi kilpailuun

Viimeistele osallistumisesi antamalla vielä osoitteesi, jonne voimme toimittaa mahdollisen palkinnon!

Sukupuoli:

Syntymäaika:

Apilanlehti on Pohjoismaiden suurimpia posliiniin, lasiin ja kodin koriste-esineisiin erikoistuneita yrityksiä. Tuotteitamme voi ostaa ainoastaan meiltä.

Kilpailun ehdot

Osallistuessasi kilpailuun, jossa voit voittaa 500 euroa joululahjarahaa, hyväksyt kilpailun ehdot. Samalla vahvistat olevasi yli 18-vuotias ja että asut vakituisesti Suomessa. Apilanlehti Oy:n henkilökunta tai heidän sukulaisensa eivät voi osallistua kilpailuun. Vain yksi osallistuminen/talous.

Kaikki osallistujat, jotka täyttävät oikeat henkilötietonsa ja täyttävät Apilanlehden ehdot osallistuvat kilpailuun. Kilpailu on käynnissä 1.9.2018 – 10.12.2018. Vain yksi osallistuminen/talous. Apilanlehti pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin kilpailun aikataulussa, sisällössä, toteutuksessa tai muissa järjestelyn yksityiskohdissa. Osallistuaksesi kilpailuun, jossa voit voittaa 500 euroa, sinun tulee täyttää täydelliset henkilötietosi lomakkeeseen.

Palkinto arvotaan 12.12.2018 kilpailun päätyttyä. Tuomaristo, joka koostuu Apilanlehden henkilökunnasta, arpoo voittajan. Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta puhelimitse. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Käsittelemme asiakas- ja henkilötietoja EU:n henkilötietosuojalakien mukaisesti. Jos haluat lisätietoja, katso lisää osoitteesta: https://www.apilanlehti.fi/asiakaspalvelu/asiakasrek. Yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin HTL:n mukaisesti. Sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tulemme olemaan yhteydessä sinuun hyvällä tarjouksella valitsemastasi astiastosta. Jos et halua meiltä tarjouksia, ole ystävällinen ja ilmoita siitä asiakaspalveluumme, puh. 09-686 11 444.

Voittajan nimi ja kuva julkaistaan Apilanlehden Facebook- ja Instagram-sivuilla ja kotisivuilla, kilpailusivuilla ja uutiskirjeissämme. Apilanlehti pidättää oikeuden sulkea osallistuja pois kilpailusta, jos tämä rikkoo kilpailun sääntöjä, tai yrittää saada asiaankuulumattomia etuuksia tai yrittää muutoin häiritä kilpailua.

Palkinto maksetaan voittajan pankkitilille. Apilanlehti ei ole vastuussa palkinnon toimittamisesta jos yhteystiedot ovat väärin. Palkinto maksetaan kun kilpailu on päättynyt. Apilanlehti maksaa arpajaisveron.

Kiitos osallistumisestasi – onnea kilpailuun!